Segueix-nos a les xarxes socials:

Descobreix els tres representants gironins de la tercera edició del programa "Eufòria"

El "talent show" de TV3 estrena aquest divendres a la nit una nova edició en la qual competiran un total de setze joves artistes

Descobreix els tres representants gironins de la tercera edició del programa "Eufòria"CCMA

La tercera edició d'Eufòria s'estrena aquest divendres a la nit, a les 22.05 h a TV3, amb setze nous joves cantants disposats a donar-ho tot per arribar com més lluny possible. Com en les seves dues edicions anteriors, el talent show musical comptarà també enguany amb representació gironina. L'olotina Núria López i la lloretenca Laura Gibert van ser les encarregades de posar l'accent gironí en la primera edició del concurs que presenten Marta Torné i Miki Núñez, mentre el jove d'Albons Jan Esteve va ser-ho en la segona entrega.

Enguany els representants gironins seran tres:

Fredrik Strand serà el primer representant de l'Alt Empordà a Eufòria. Nascut a Estocolm, aquest jove artista té 24 anys i és de Llançà. Ha estudiat al Liceu i domina 7 instruments. A banda d'aspirar a guanyar el concurs musical de TV3, en Fredrik també persegueix un somni encara més ambició. Concretament, aspira a poder cantar al Festival d'Eurovisió. Aquesta no serà la primera aparició televisiva d'Strand, que el 2017 va formar part de l'equip de Manuel Carrasco a La Voz i l'any passat va arribar a la fase final del talent de la televisió sueca Idol.

Rangel Owny, amb arrels brasileres, prové d'una família d'artistes i és d'Hostalric. Als seus 28 anys afirma que porta el ball "a la sang" i que "són moltes hòsties" que s'ha emportat en el món de la música i que aquestes "comencen a fer mal". No obstant això, el fet d'haver pogut passar a la fase final d'Eufòria ha fet que s'hagi "engegat la flama" de la seva carrera.

Hugo Marlo és de Viladrau i compta amb 23 anys. Activista del col·lectiu trans molt actiu a les xarxes socials, és fundador del primer equip de futbol trans de Catalunya. A més, està estudiant cinema i teatre, però si hi ha una cosa que li desperta autèntica passió és la música. Eufòria serà una experiència més en la seva trajectòria com a cantant, després d'haver passat el 2017 pel programa Got Talent i el 2019 per La Voz.

El retorn d'Eufòria a TV3 arriba carregat de novetats, algunes de les quals, sobretot les referents a la mecànica, s'aniran revelant al llarg de la primera gala. Tanmateix, un dels canvis importants afecta al jurat. Alfred Garcia i Albert Sala s'incorporen com a nous membres del jurat, al costat de Carol Rovira, ocupant el lloc de Lildami i Elena Gadel. També se sap que, a diferència de les dues edicions anterior, ara el jurat podrà enviar a la zona de perill a un número indeterminat de concursants.

Prem per veure més contingut per a tu