Segueix-nos a les xarxes socials:

La càmera compacta perfecta per viatjar

La càmera compacta perfecta per viatjar

Algú va dir una vegada que la perfecció no existeix. Però la veritat és que no havia tastat la nova càmera compacta Sony RX100 VI (1.300 €), ja que la nova joguina fotogràfica del gegant japonès és perfecta.

La Sony RX100 VI inclou per primera vegada un objectiu de 24-200 mm amb una obertura f2.8-4.5, malgrat que en els models anteriors sempre havia apostat per sensors més curts i lluminosos. I tot això amb un sensor d'1''i 20 MP que permet empaquetar tot el conjunt en una càmera que fins i tot perd centímetres respecte a la versió anterior. I el fet de tenir un 24-200 en una compacta tan petita és molt... WOW!

L'enfocament de l'RX100 VI és ràpid, molt ràpid, rapidíssim! I la velocitat a la qual es mou l'objectiu és igualment sorprenent.

Ara, per fi -ja era hora-, es pot gravar vídeo en 4K i la pantalla és, per fi -ja era hora-, tàctil, cosa que demostra que està molt enfocada a videobloguers i persones molt viatgeres.

A la part de vídeo és on més novetats hi ha, ja que, a més del 4K, s'han inclòs nous perfils de color, incloent-hi el tan de moda HDR. Però, de nou, cal una entrada de micro. Ai las! Resulta que algú tenia raó.

Prem per veure més contingut per a tu