Algú va dir una vegada que la perfecció no existeix. Però la veritat és que no havia tastat la nova càmera compacta Sony RX100 VI (1.300 €), ja que la nova joguina fotogràfica del gegant japonès és perfecta.

La Sony RX100 VI inclou per primera vegada un objectiu de 24-200 mm amb una obertura f2.8-4.5, malgrat que en els models anteriors sempre havia apostat per sensors més curts i lluminosos. I tot això amb un sensor d'1''i 20 MP que permet empaquetar tot el conjunt en una càmera que fins i tot perd centímetres respecte a la versió anterior. I el fet de tenir un 24-200 en una compacta tan petita és molt... WOW!

L'enfocament de l'RX100 VI és ràpid, molt ràpid, rapidíssim! I la velocitat a la qual es mou l'objectiu és igualment sorprenent.

Ara, per fi -ja era hora-, es pot gravar vídeo en 4K i la pantalla és, per fi -ja era hora-, tàctil, cosa que demostra que està molt enfocada a videobloguers i persones molt viatgeres.

A la part de vídeo és on més novetats hi ha, ja que, a més del 4K, s'han inclòs nous perfils de color, incloent-hi el tan de moda HDR. Però, de nou, cal una entrada de micro. Ai las! Resulta que algú tenia raó.