Segueix-nos a les xarxes socials:

Set propostes per sortir de casa aquest diumenge

Consulta la selecció d'actes de la nostra agenda

Set propostes per sortir de casa aquest diumenge

Segona edició del districte 21 (Firarebaixa)

FiraRebaixa, que ara és Districte 21, se celebra fins aquest diumenge, 3 de febrer, al Palau de Fires de Girona, amb un total de 46 expositors i una desena d’actuacions musicals. Aquesta 2a edició que manté l’aposta de nova imatge i format presentats l’any passat, pretén oferir la shopping experience més completa amb zones de descomptes, concerts i espectacles en directe. Expositors en moda d’home, moda de dona, moda infantil, llar, calçat, marroquineria, joieria, complements i llenceria exhibiran les millors oportunitats durant els 4 dies de fira. Merkado Negro, BigBlack Rhino, Carmen 113, Toni Beiro i Alverd Oliva hi posen la música, mentre Atrapasomnis i els Trambòtics, l’animació per als més petits.

«Euria» de Cia. Markeliñe a Roses

Euria (pluja) parla del que ens passa quan alguna cosa o algú a qui estimem ja no hi és. I de tot aquest temps que necessitem per comprendre i acceptar que les coses han canviat. Euria està fet amb gotes d'aigua, un paraigua vermell, una caixa d'eines, llàgrimes guardades, 4 acrobàcies, i gestos bells en una cançó.

Festa de la Candelera a Castelló d'Empúries i Palau-Saverdera

Castelló d'Empúries celebra la festa major d'hivern amb actes per a tots els públics. La trobada de Puntaires diumenge o el campionat de botifarra són algunes de les activitats que se celebren.

Palau-Saverdera també celebra la festa major d'hivern per la Candelera. Diumenge és el dia central de la festa, amb sardanes i ball amb l'orquestra Costa Brava.

Uriçada Popular a Sant Feliu de Guíxols

Dins el marc de la campanya gastronòmica Temps d'uriços, Sant Feliu de Guíxols proposa una Uriçada Popular als Jardins Juli Garreta. Per 6 euros, els participants podran degustar 6 uriços i una copa de cava.

Mostra d'Animació i Curtmetratges a Cassà de la Selva

La Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà, organitzada per Cineclub Vuitimig des de l'any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials. Diumenge es fa el lliurament del 13è Premi Domènec Torrent i Gelmà a cinema Kursaal de Penelles, a la Sala del Centre Recreatiu .

Fira del Farro a la Vall de Bianya

El farro és un conreu distintiu de la Garrotxa, i la Vall de Bianya celebra una fira dedicada a aquest producte. Parades amb productes artesanals, exposicions d'animals, tastets de farro i un llarg seguit d'activitats, com el lliurament del títol de Padrí i Padrina de la Fira del Farro.

Marxa senderista solidària a Cala Estreta de Palamós

L’ONGD Palamosina “Junts x ells” proposa una marxa senderista d’11 km pel camí de ronda de Palamós, passant per S'Alguer i la platja de Castell. Els diners recaptats es destinen al projecte de l’ONGD “Junts x ells” a Guinea Bissau.

Prem per veure més contingut per a tu