Segueix-nos a les xarxes socials:

Sóc populista

Una majoria molt qualificada de votants del PP pensen que Luis Bárcenas fa xantatge al seu partit (el possessiu és multidireccional) de la mateixa manera que una majoria fins i tot més aclaparadora està en desacord amb els desnonaments. Com veuen, no és fàcil enganyar tothom molta estona i la posició del senyor Bárcenas en relació al partit del qual va ser tresorer em recorda molt la xuleria de José Amedo -el policia acusat de cometre diversos atemptats dels GAL- davant del govern socialista de Felipe i els jutges de llavors: es notava quina part contractant tenia atrapats els genitals de la segona part contractant. Ignoro què fa el CNI per mantenir la dignitat de l'Estat, a banda de vigilar catalanufos i trobar-li el millor acomodament possible -i difícilment hauria pogut ser millor- a Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

Em sembla imprescindible fer-li al senyor Bárcenas una proposta que no pugui rebutjar. D'altra banda, ens cansarem de sentir i llegir, també en els mitjans liberals, que els resultats de les eleccions italianes consagren la inestabilitat i que aquesta falta d'estabilitat és contagiosa; que s'ha pujat al cim dos pallassos, com si l'ofici de bufó voluntari i professional (cas de Beppe Grillo que és just el contrari de Berlusconi) no fos un dels més nobles que existeixen i com si alguna cosa pogués ser dolenta només perquè no li agrada a la cancelleria alemanya. No obstant això, el balanç no pot ser més nítid: va guanyar l'esquerra i, a més, reforçada per un nou ingredient, amb pujades de moviment tectònic, del pesat espectre parlamentari, que per alguna cosa es diu espectre: pel molt consumit que està.

Populisme és la nova taca que ningú pot lluir sense vergonya. Pel que sembla, només el que cou cura i cal procedir al desposseïment de la immensa majoria per reinventar-se des de la nuesa. Almenys Hans Werner Sinn, una espècie d'expert podador de salaris, ho ha dit més clar: "L'única possibilitat és traslladar el model alemany a tota la UE". Sona molt a "Ein Volk, ein Reich, ein Fhürer". La seva mare.

Prem per veure més contingut per a tu