Segueix-nos a les xarxes socials:

El «PDC» és la cançó de l'estiu

El partit de Mas tampoc ha fet res més enllà de maquillar la realitat del que li ve a sobre. La prova està en les connexions de tots els casos revelats els últims dies

Quan es va conèixer la llista Bárcenas, va quedar clar que estàvem davant d'un autèntic Watergate. La cúpula del govern espanyol i del PP estava directament tocada per l'afer. En un país democràticament normal (ara que està tan de moda la paraula) haurien dimitit tots els presumptament implicats, s'haurien convocat eleccions i el PP s'hauria refundat. Però aquí no va passar res. Els responsables de tot el merder sabien que els efectes de la corrupció en un país mediterrani com el nostre són a molt llarg termini. Algú recorda el temps que va passar abans que Felipe González notés electoralment les corrupteles?

El PP ho sabia, no va fer res i no ha estat fins al 20-D que, amb 40 diputats de C's i 69 de Podem, la corrupció li ha començat a fer pessigolles. Un efecte similar al de CDC. El partit de Mas tampoc ha fet res més enllà de maquillar la realitat del que li ve a sobre. La prova està en les connexions de tots els casos revelats els últims dies. Darrere hi ha sempre els mateixos personatges, els sistemes son idèntics i els del nou partit refundat (quina contradicció) ens tenen entretinguts amb la polèmica del nom. El «PDC» s'ha convertit en la cançó de l'estiu.

Prem per veure més contingut per a tu