Segueix-nos a les xarxes socials:

Carrefour retira tres lots de tovalloletes de nadons contaminades amb un bacteri

La Agencia de Medicamentos adverteix que poden causar infeccions en pells danyades

Carrefour retira tres lots de tovalloletes de nadons contaminades amb un bacteri

Carrefour ha comunicat a la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS) la retirada voluntària de tres lots de les tovalloletes per a nadons "Carrefour Baby Sensitive 72 unitats" per estar contaminades amb el bacteri "Burkholderia contaminans", que pot causar infecció a la pell danyada.

En una nota informativa, l'AEMPS detalla que es tracta dels lots 07649, 07650 i 07651 d'aquestes tovalloletes que no han de ser utilitzats, ja que aquest bacteri, encara que té un baix potencial infecciós en persones sanes, "pot presentar un risc potencial d'infecció per a persones amb pells danyades o amb el sistema immunològic debilitat".

Carrefour ha iniciat ja la retirada del producte dels seus centres comercials, hipermercats i supermercats Express i Market, i ha inclòs a la seva pàgina web un advertiment a consumidors.

Les mesures adoptades per l'empresa han estat comunicades a les autoritats sanitàries de les comunitats autònomes per a la seva difusió i actuacions oportunes.

L'AEMPS recomana als consumidors que disposin d'alguna unitat del producte dels lots afectats, que no l'utilitzin i es dirigeixin a un establiment de Carrefour per la seva devolució.

Prem per veure més contingut per a tu