Segueix-nos a les xarxes socials:

Ros: «Bé ja, una badada... una badada però a la presó hi vaig jo»

L'apoderat de GRS Ars Local s'enutja amb la seva comptable per haver respost al correu oficial que té la dona del seu soci al Consell

«Bé ja, una badada...una badada però a la presó hi vaig jo». Així responia l´apoderat de GRS Ars Local, Alexandre Ros, a la comptable de l´empresa quan aquesta li diu que Olvido Piñeiro li ha enviat un correu electrònic des del Consell Comarcal de la Selva en relació amb unes factures i que ella li ha contestat en aquest mateix correu oficial, tot i que acostuma a enviar-los al personal. Es dóna la particularitat que Olvido Piñeiro és l´esposa de Josep Maria Franch Carcereny -administrador de GRS Ars Local-, que estava destinada al servei de recaptació del Consell i podia prendre decisions.

El 3 d´octubre de 2012, la comptable explica a Ros que ha decidit respondre al correu electrònic que Piñeiro té al Consell per por a que no obrís el de casa. Ros li exigeix que li contesti al correu personal o li truqui i li digui: «Olvi, t´ho dic de viva veu perque l´Àlex em va dir que no contestés correus des del Consell».

Ell mateix reconeix que ja va trucar a Piñeiro per dir-li «Olvi, hòsties! anem amb compte perque tal i tal», al que ella va respondre: «val, val, sí, normalment ja ho faig així però va ser una badada». «Ja, però una, dos, tres badades i anem a la presó», va replicar Ros.

L´apoderat de GRS Ars Local es va posar molt nerviós amb aquesta situació i va etzibar a la seva comptable: «Mira, ja li ho vaig dir a ella, però ho canvio i t´ho dic a tu: ´Quan t´enviï correus des del Consell, no els contestis».

És en la mateixa conversa que Ros reconeix que «tinc amics a Galícia que he deixat de trucar des de fa dues setmanes». «Des de fa dues setmanes no els truco perque hi ha una operació a Galícia, amb l´Ajuntament de Santiago enmig. No sé qui té els telèfons punxats i a vegades fas un comentari innocent per telèfon que en orelles de la Guàrdia Civil no és innocent». Desconeixia l´apoderat que no era la benemèrita sinó el Servei de Vigilància Duanera qui l´estava investigant.

Prem per veure més contingut per a tu