Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya de voluntariat per millorar el bosc de Fenals de Lloret de Mar

Campanya de voluntariat per millorar el bosc de Fenals de Lloret de Marxatrac.org

L'Associació Mediambiental "Xatrac" de Lloret de Mar ha engegat un projecte de voluntariat per millorar l'estat ecològic del bosc litoral de Fenals, donar a conèixer la riquesa de l'espai i implicar tothom en la seva conservació. En concret, els treballs dels voluntaris (s'hi poden inscriure per a tota la setmana, en aquest cas han d'estar formats en ciències naturals, o per una tarda puntual) consistiran en treballs durant una setmana on realitzaran diferents accions com la neteja de residus, eradicació de plantes invasores i la plantació d'altres espècies autòctones.

La setmana del voluntariat començarà el 31 de març i acabarà el 6 d'abril i té com a objectiu netejar i millorar el bosc, informar el públic sobre la importància ecològica d'aquest espai així com conscienciar i sensibilitzar els usuaris de la zona per respectar l'entorn i ajudar en la conservació. El bosc ha patit en els darrers anys grans canvis, amb plantes invasores i espècies animals colonitzadores així com comportaments dels humans poc respectuosos amb l'entorn. La intenció, doncs, és tornar al bosc originari i conservar-lo amb una bona gestió.

Aquesta acció es durà a terme gràcies a una subvenció de l'empresa Patagonia, especialitzada en equips d'aventura i amb el suport del mateix Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu