Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern de Santa Coloma fa una modificació de 302.000 euros

Se'n destinen a despeses de la piscina coberta, reformes a les llars d'infants, entre d'altres elements

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprova una modificació de crèdit de 302.000 euros per cobrir despeses produïdes al llarg de l'exercici que no disposen de partida pressupostària o bé que és insuficient el crèdit existent

Dins d'aquesta modificació, s'assigna un crèdit extraordinari de 108.318 euros a despeses de la piscina coberta, per la millora de recs de la carretera vella de Girona, per la instal·lació d'accessos electrònics en equipament municipals i en les obres de reforma i millora al pavelló de la Nòria.

Se'n destinen 63.706 a suplements de crèdit per fer reformes a les llars d'infants municipals Tabalet i Mainada, al CEIP Sant Salvador d'Horta, per l'adequació de El Centre-Eix de Negoci, per la restauració de la premsa medieval i per fer reformes al poliesportiu dels Saioners.

Finalment, es fan transferències de crèdit que s'eleven a 130.608 euros per millores a l'enllumenat públic, reparació d'infraestructures, per serveis socials, turisme, promoció cultural, joventut, festes, foment del treball i òrgans de govern. Aquesta modificació de crèdit s'ha aprovat amb el vot favorable de l'equip de govern, CiU i PSC, i el vot en contra d'ERC, Colomencs, la CUP i el PP.

Pel que fa a l'Organisme Autònom de la Residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta, el ple ha aprovat una modificació de crèdit de 47.755 euros per a despeses que no es poden demorar com són l'acabament de les reformes, la compra de mobiliari per la primera planta i les reformes per millorar l'aïllament de finestres.

Prem per veure més contingut per a tu