Segueix-nos a les xarxes socials:

Arbúcies premia els millors estudiants de l'IES Montsoriu

El consistori va reconèixer l'excel·lència acadèmica de catorze alumnes amb una entrega de diplomes

Arbúcies premia els millors estudiants de l'IES Montsoriuajuntament d'Arbúcies

L'Ajuntament d'Arbúcies va premiar ahir als 14 millors estudiants de l'Institut Montsoriu, en un acte celebrat a la Sala de Plens on se'ls va fer un reconeixement a l'excel·lència pel millor expedient acadèmic i, també, pels premis ?obtinguts pels seus treballs de recerca. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, i amb el director del centre, Jordi Turon, entre altres autoritats.

Els guardonats amb el millor expedient acadèmic del primer cicle d'ESO van ser Yaiza Aguilar Carós i Jordi Carós Rovira; Aina Martí Soler i l'Anna Bover Giramé van obtenir el reconeixement per obtenir la millor nota mitjana d'expedient del segon cicle d'ESO; i les millors notes de mitjana de batxillerat van ser per a Ernest Vidal Garcia i per a Martí Romaguera Riera. Pel que fa als treballs de recerca, van ser reconeguts Carlo Infurna Wangüemer, Judit Pelegrí Pineda, Ernest Vidal Garcia i Martí Romaguera. Del Cicle Formatiu d'Electromecànica, es va distingir Marc Sureda Masaguer i Vadym Romayev.

Finalment, l'institut va rebre el guardó d'Escoles Verdes representat per Jordi Pujadas per la seva trajectòria de millora en el procés d'ambientalització integral del centre i d'implicació en la millora del seu entorn.

Prem per veure més contingut per a tu