Segueix-nos a les xarxes socials:

Operació policial per atrapar un fugitiu atrinxerat en un pis del centre de Tordera

Els Mossos van detenir l´home, que es va escapar d´un control de la Policia Local i s´havia amagat en una terrassa · Va ser convençut perquè desisitís de la seva actitud · L'individu va fugir amb quatre companys més que van ser arrestats

Operació policial per atrapar un fugitiu atrinxerat en un pis del centre de Torderacarles colomer

Operació policial al centre de Tordera per detenir un home que ahir s´havia atrinxerat en un pis després de fugir d´un control de la Policia Local. Va estar fins a tres hores en una terrassa d´un immoble del centre del poble. Finalment, els agents del Grup Especial d´Intervenció (GEI) dels Mossos van activar un operatiu que va culminar amb la seva detenció.

Hi havia diverses fonts que apuntaven que l´home anava armat, però, segons els Mossos, encara està per concloure aquesta afirmació perquè no en van localitzar cap en els voltants ni en el pis. A banda de la detenció de l´individu atrinxerat, se´n van fer quatre més durant el matí. Les dues primeres, quan va ocórrer la fugida dels cinc homes de la Policia Local. I la resta després. Un dels tres detinguts portava una arma de foc tipus detonador.

Els cinc detinguts són de diverses nacionalitats i se´ls considera delinqüents comuns. Per ara, la Policia Local i els Mossos d´Esquadra els acusen de ser els presumptes autors d´un delicte de tinença d´armes. Tampoc es descarta que els puguin imputar més delictes, ja que s´investiga si durant la matinada o nit anterior havien participat d´algun fet delictiu. De fet la policia local creu que volien robar a la farmàcia del poble.

Els fets es remunten ahir cap a a la matinada, quan agents de la Policia Local de Tordera estaven fent controls en una de les entrades del poble i van veure un vehicle sospitós amb cinc individus a la zona de la plaça de l´Església.

En aquell moment, els agents locals van observar dos individus que s´havien posicionat a tocar la farmàcia. En veure els agents, segons va explicar el cap de la Policia Local de Tordera, Jordi Cases, a Ràdio Tordera, un tercer home que era a dins del cotxe va fer un gest per treure una arma de foc. Arran d´això van veure que intentaven robar a la farmàcia, van detenir tres dels individus mentre que els altres dos van escapar-se. A partir d´aquí la col·laboració ciutadana va ser clau perquè va alertar la policia per on s´havien escapolit la resta d´homes.

Els Mossos van rebre l´alerta de la Policia Local i també es van activar ràpidament. Un dels homes va ser detingut ràpidament però l´altre es va tardar tres hores perquè es va atrinxerar en una terrassa d´un pis. Davant d´aquesta situació, agents de l´Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van acordonar la zona i la gent va quedar confinada a casa seva. Al mateix temps que agents del Grup Especial d´Intervenció (GEI) van activar un operatiu. L´home, que s´havia enfilat des del pis fins a una galeria per amagar-se, no volia sortir i segons els Mossos, finalment el van poder convèncer i detenir. La investigació continua oberta.

Prem per veure més contingut per a tu