Riudellots treballa per definir un Postgrau d'innovació alimentària
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva està treballant per impulsar un postgrau d'innovació alimentària que podria realitzar-se a les instal·lacions del centre d'innovació en gastronomia industrial (Foodlab) de Riudellots.
Segons va informar ahir l'Ajuntament, de moment, ja s'han celebrat dues reunions de treball entre el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés, i els responsables acadèmics de la Universitat de Girona, la Fundació UdG: Innovació i formació, l'IRTA i diversos empresaris del sector carni i alimentari del municipi per tal de valorar l'interès i la viabilitat del projecte.
Barnés, que va valorar molt positivament l'interès mostrat tant per les empreses com per la universitat, es va mostrar confiat a poder acabar de definir els continguts del Postgrau per començar-lo a oferir per al curs 2017-2018.
Temes
Més a La Selva
-
Paneque afirma que el desenvolupament econòmic depèn de l’acabament de la xarxa d’infraestructures
-
Santa Coloma de Farners celebrarà diumenge el 25è aplec de la Sardana
-
L'ACA comença la fase de proves de la nova depuradora de Caldes de Malavella
-
Desmantellen un cultiu amb 553 plantes de marihuana en dues cases de Maçanet de la Selva