Segueix-nos a les xarxes socials:

Ampliaran la capacitat de la depuradora de Riudellots

L'ACA posA a licitació la redacció del projecte constructiu de la planta existent per adequar-la a les necessitats de sanejament

Ampliaran la capacitat de la depuradora de RiudellotsACA

L’Agència Catalana de l’Aigua millorar i ampliar l’actual depuradora de Riudellots de la Selva. Amb un pressupost de 107.500 euros, es poden presentar ofertes fins al 8 de juny.

El nou projecte, que s’haurà de redactar en un termini de sis mesos, definirà les obres necessàries per duplicar les línies de tractament i adequar la planta a les necessitats de sanejament actuals i futures, incorporant la reducció de nitrogen i fosfor.

Cal tenir en compte, segons informa l'ACA que la depuradora actual disposa d’una única línia de tractament, amb capacitat per 1.612 m3/dia, i la previsió és que es construeixi una segona línia. La planta incrementarà la seva capacitat de tractament un 20%, fins als 2.000 m3/dia, i millorarà la qualitat del cabal de sortida.

Construïda fa 20 anys

La depuradora de Riudellots de la Selva va ser construïda el 1997 i tracta les aigües residuals urbanes i industrials generades en el municipi. Amb motiu de la seva ampliació, la planta també es dissenyarà per preveure el tractament de les aigües residuals provinents del nucli urbà de Campllong.

Prem per veure més contingut per a tu