Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret vol ser «destinació pionera en cuina de la salut»

Lloret vol ser «destinació pionera en cuina de la salut»acn

Lloret de Mar vol transformar la seva oferta gastronòmica per fer-la més saludable i compatible amb les al·lèrgies. Per aquest motiu, el sector hoteler i el de la restauració s'han aliat amb la Fundació Alicia per convertir-se en una «destinació pionera en cuina de la salut», tal i com va explicar ahir el director de la fundació, Toni Massanés.

El projecte treballa a cinc anys vista en dues fases diferenciades. La primera se centrarà en l'aposta per la cuina saludable als diferents establiments i la informació sobre al·lèrgens. Posteriorment, la cuina tradicional del municipi en serà la protagonista. En el projecte de moment hi participen establiments que suposen 12.000 dels 29.000 llits disponibles a Lloret. L'objectiu és arribar, com a mínim, a la meitat de l'oferta hotelera.

Prem per veure més contingut per a tu