Segueix-nos a les xarxes socials:

Requisen marihuana per valor de mes de 17.000 euros en una casa de Lloret i arresten els dos responsables

Els Mossos van intervenir 1.761 planters, 2,9 quilos de cabdells i no descarten més detencions

Requisen marihuana per valor de mes de 17.000 euros en una casa de Lloret i arresten els dos responsablesMossos

Els Mossos d'Esquadrahan detingut dues persones per tenir un cultiu de marihuana en una casa de Lloret de MarEls arrestats són dos homes de 44 i 28 anys, sense antecedents policials fins ara i se'ls acusa de ser presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric, ja que la llum estava punxada.

El cos policial va tenir coneixement uns mesos enrere que s'hi podia estar portant a terme aquesta pràctica il·legal en una casa de Lloret i després de diverses indagacions de la Unitat d'Investigació per certificar-rho, el dia 20 de març va realitzar l'operatiu policial i l'entrada i escorcoll a la casa.

El dispositiu va començar a les set del matí i va comptar amb la presència d'agents de diverses unitats del cos ja sigui d'ordre públic, seguretat ciutadana com investigació.

Van arrestar els dos responsables del cultiu i repartits per la casa van requisar 1.761 planters de marihuana, 2,9 quilos de cabdells de marihuana i tot el material utilitzat per tenir cura del cultiu. Segons la policia, la valoració de la substància en el mercat negre és de 13.756 euros.

A banda, durant l'operatiu van certificar que la llum estava punxada i, per tant, hi havia frau elèctric. Una defraudació que s’estima que a l'any ascendia a 7.514 euros.

Tot i les dues detencions, els Mossos d'Esquadra encara no donen la investigació per tancada i no descarten més detencions.

Prem per veure més contingut per a tu