Segueix-nos a les xarxes socials:

Acusen dos joves de robatori violent en un càmping

Els Mossos van detenir dijous un noi de 16 de Palamós i un de 18 de Calonge

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous 16 d'agost a dos joves, de 16 i 18 anys d'edat veïns de Palamós i Calonge, per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van succeir al voltant de les quatre de la matinada i, segons les primeres informacions, els joves van rodejar amb les seves bicicletes un grup de persones que s'adreçaven al càmping i van colpejar violentament la mà d'un d'ells per sostreure-li el telèfon mòbil. Un agent dels Mossos fora de servei que es trobava a la zona va respondre a la crida d'auxili d'una de les noies del grup i va localitzar un dels lladres que s'havia amagat en un camí prop del càmping.

Els detinguts són dos nois, de 16 i 18 anys de nacionalitat equatoriana i hondurenya veïns de Palamós i Calonge. Segons les primeres informacions, els dos detinguts van donar un cop fort i violent a la mà d'un dels membres del grup que s'adreçava al càmping.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, un agent fora de servei ja havia detingut a un dels agressors. Aquest agent transitava amb el seu vehicle particular per aquesta zona quan va ser aturat per una noia del grup que demanava auxili. La jove va explicar-li els fets i l'agent va localitzar a un dels lladres amagat en un camí proper al càmping.

Posteriorment, amb l'ajuda del vigilant de les instal·lacions, una patrulla dels mossos va localitzar i detenir a l'altre agressor que s'havia amagat per aquesta zona. Els dos joves van passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

No obstant això, els Mossos han explicat que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Prem per veure més contingut per a tu