Segueix-nos a les xarxes socials:

WhatsApp ja està disponible per Blackberry Q10

Primers smartphones amb BlackBerry 10: Z10 i Q10

WhatsApp ja està disponible per Blackberry Q10

Blackberry ha anunciat que el servei de missatgeria instantània WhatsApp Messenger ja està disponible per al nou BlackBerry Q10. A més la nova actualització inclou millores per al servei en el Z10.

El passat mes de març, durant la presentació del nou sistema operatiu BlackBerry 10 i els terminals Z10 i Q10 a Espanya, la companyia canadenca ja havia anunciat la inclusió de la famosa plataforma de missatgeria entre les seves aplicacions disponibles a l'App World. En aquell moment només estava disponible per a Z10 però finalment, el model més senzill Q10 també té l'opció de descarregar-s'ho.

El model Q10 compta amb teclat QWERTY, per facilitar l'escriptura més tradicional. A més posseeix una càmera amb flash LED a la part de darrere de 8 megapíxels, i una altra a la part davantera. Posseeix una pantalla Super AMOLED touchscreen de 3,1 polzades, capacitat d'emmagatzematge de 16GB amb possibilitat d'incrementar-la a 64GB i 2GB de memòria RAM.

Destacael seu clàssic teclat físic, incorporat a un telèfon mòbil d'alta gamma. Però fins ara tenia un handicap i és que no comptava amb el WhatsApp. Aquest servei de missatgeria instantània té un gran calat entre els usuaris i segueix sent una aplicació de gran importància, i la seva l'absència en aquest model podia suposar un desavantatge a l'hora d'adquirir-lo, ja que per a molts és una de les aplicacions fonamentals en el seu terminal.

WhatsApp ha llançat la versió 2.9.5773 per BlackBerry que corregeix petits errors de la versió per Z10 i alhora és compatible per a baixar a Q10. El 'smartphone' està començant ara a enlairar en determinats mercats, de manera que no està disponible a tots els països, inclòs Espanya. Aquí caldrà esperar una mica més encara per provar que tal és el WhatsApp en el teclat físic del Q10.

Prem per veure més contingut per a tu