Segueix-nos a les xarxes socials:

La tauleta perfecta per gaudir de l'estiu

La Sony Xperia Tablet Z incorpora la tecnologia 4G i es pot mullar sense problemes

La tauleta perfecta per gaudir de l'estiuSony

Quan en el mes de febrer, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona, Sony presentava la seva nova tauleta, pocs esperaven que el dispositiu seria tan sorprenent. I és que cal reconèixer que estem davant d'una de les millors que hi ha actualment al mercat.

Prima amb una pantalla impressionant i una autonomia de la bateria sorprenent, la primera gran tauleta de Sony és única en la seva espècie. La seva tecnologia 4G fa que la connexió a internet sigui ràpida com poques.

A més, el fet que es pugui mullar, la converteix en l'acompanyament perfecte per anar a la platja aquest estiu.

El seu potent processador juntament amb l'enorme qualitat d'una pantalla, que és capaç de mostrar les imatges sense problemes fins i tot en condicions de molta llum, converteixen l'Xperia Tablet Z de Sony en l'acompanyant perfecte de famílies amb nens petits.

Aplicacions com Clan ofereixen hores i hores d'entreteniment infantil, mentre que la bateria es mostra dura i inesgotable al llarg de les llargues jornades de platja.

Una tauleta, en definitiva, digna de l'estiu més mogut, capaç d'oferir diversió per a grans i petits mentre guarda els més entranyables records de les vacances en la seva àmplia memòria expandible.

Prem per veure més contingut per a tu