Segueix-nos a les xarxes socials:

Apple convida un universitari gironí a Silicon Valley

Participarà en la conferència anual de desenvolupadors de la multinacional tecnològica, que cada any selecciona estudiants de tot el món que puguin ser influents en el sector els propers anys

Apple convida un universitari gironí a Silicon Valleywww.pauvila.com

El gironí Pau Vila, estudiant de tercer curs del Grau en Enginyeria en Organització de les TIC (OTIC) en La Salle-URL, és un dels 350 universitaris de tot el món que la multinacional tecnològica Apple ha convidat a participar a la Worldwide Developers Conference 2016 (WWDC). L'esdeveniment, on la companyia sol anunciar algunes de les principals novetats, es farà del 13 al 17 de juny a San Francisco.

Durant tota una setmana, la companyia els oferirà la possibilitat de participar en conferències, workshops i sessions de networking. Vila és un dels 125 participants a qui Apple paga tots els desplaçaments i l'allotjament. Segons explica La Salle-URL, l´objectiu d´Apple és buscar aquells joves que seran influents al sector els propers anys.

Per a poder ser seleccionat, Pau va haver de dissenyar una aplicació per a iPhone que resumís la seva vida acadèmica i professional, així com complimentar un formulari sobre les seves habilitats i interessos futurs, i una carta de recomanació final.

Vila i els universitaris seleccionats per Apple també han estat convidats per un gran nombre d´empreses de Silicon Valley, com ara Twitter o Linkedin, a altres tallers i visites fora de la convenció durant els mateixos dies.

Amb 20 anys, Pau treballa actualment al departament de riscos tecnològics al sector de la consultoria, i fa dos anys, amb només 18, ja va crear juntament amb alguns companys el seu primer projecte empresarial, la startup Clipcare. Es tractava d´una aplicació d´assistència tècnica que, mitjançant un algoritme, genera una resposta automàtica segons la petició d´informació o consulta rebuda.

Prem per veure més contingut per a tu