Segueix-nos a les xarxes socials:

Nous detalls de «Firestorm», l'esperat Battle Royale de «Battlefield V»

«Firestorm» arribarà a través d'una actualització gratuïta programada per al proper 25 de març

Criterion Games il·lustra amb tota mena de detalls les principals característiques de 'Firestorm', el Battle Royale de 'Battlefield V' que arribarà a través d'una actualització gratuïta programada per al 25 de març a PC, PlayStation 4 i Xbox One. Tempesta de foc és el nom que rebrà l'esperat mode al nostre país i inclou el major mapa de 'Battlefield' fins a la data, Halvoy, un extens terreny on els jugadors recorreran des de muntanyes cobertes de neu fins a un paratge costaner.

A més, el nou mode ofereix la possibilitat de saltar a l'acció en solitari o jugar amb un equip, desbloquejar vehicles més resistents amb 'Breakouts'... i fins i tot, per què no, conduir un tractor al camp de batalla. En resum, Firestorm ofereix una renovada lluita per la supervivència entre 64 jugadors per terra, mar i aire.

Si unim un camp de joc que es va fent petit amb els elements més emblemàtics de Battlefield, com el joc en equip, els vehicles de gran potència i la destrucció, el resultat és un Battle Royale que promet altes dosis d'acció. Començant sense armament bàsic, els usuaris que vulguin aconseguir la victòria final a Tempesta de Foc, primer hauran d'organitzar-se per completar diversos objectius que funcionaran de manera similar als del mode multijugador Conquista, llevat que alguns es trobaran en ubicacions fixes i altres en ubicacions aleatòries, amb diferents tipus de subministraments, armes i vehicles.

L'única diferència amb el mòdul competitiu en línia serà el reposicionament aleatori dels punts de control al mapa, amb diversos tipus de subministraments, armes i vehicles. D'aquesta manera, des de Criterion asseguren que cada desafiament brindarà una experiència de joc única.

A Tempesta de foc, els vehicles de combat, com el potent tanc Panzer, formen part del Battle Royale. Aconseguir fer-te amb un tanc pot suposar un gran avantatge. Pujar a un vehicle de transport ofereix a la patrulla avantatge en velocitat i potència. A l'espera que els soldats despleguin els seus paracaigudes sobre Firestorm, DIU i Criterion Games han publicat el tràiler de llançament que pots veure aquí.

Prem per veure més contingut per a tu