21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona

TV3 prepara un nou programa amb l'actor David Verdaguer

El gironí es posarà al capdavant de l'adaptació catalana del reeixit format belga «Taboo»

21.09.2019 | 00:35
David Verdaguer arriba disposat a trencar tabús.

David Verdaguer assumirà pròximament el repte de trencar tabús sobre persones de les quals se suposa que no hem de riure i que, per altra banda, no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d'entreteniment, com són els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals. L'actor gironí es posarà al capdavant de l'adaptació catalana de Taboo, una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat, que ha aconseguit molt d'èxit a la televisió pública de Bèlgica. El programa es rodarà al llarg d'aquesta tardor-hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.

A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat en una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

Taboo és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s'ha convertit en l'estrena d'entreteniment més exitosa de la història del canal i on ha generat un impacte social molt positiu. A Bèlgica ha renovat per a una segona temporada, s'ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà i altres territoris ja n'estan preparant la seva versió. De fet, fins a 13 països ja n'han comprat els drets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook