Segueix-nos a les xarxes socials:

El remei per mantenir la plata neta

El proposem tres trucs per recuperar la lluentor

El remei per mantenir la plata neta

Comencem amb un "remei de l'àvia". En aquest cas, creem una simple solució d'aigua amb sal per recuperar la lluentor d'objectes petits. Necessitarem una cullerada de sal (10 g) i una tassa d'aigua (250 ml). Aboca la sal en una tassa d'aigua bullent i deixa els objectes que desitgis netejar en remull durant tota la nit. L'endemà, retira el líquid i poleix la plata amb un drap sec.

El següent truc acaba amb la capa opaca que cobreix els objectes de plata. Per a això, necessites una cullerada de bicarbonat (aproximadament 10 g) i 1/4 de tassa de vinagre blanc (uns 60 ml). Aboca el vinagre en un recipient i, amb delicadesa, agrega el bicarbonat fins que es dissolgui. Submergeix els teus objectes i deixa reposar durant la nit. Al matí, retira el líquid amb un drap net i sec.

En l'última variant cal folrar amb paper alumini el fons d'un recipient. Aboca una tassa d'aigua calenta i mescla amb dues cullerades de bicarbonat de sodi. Deixa les joies en remull de dos a cinc minuts. Posteriorment remou la mescla amb una cullera de fusta. Quan passi una estona, retira les joies, esbandeix-les en aigua freda i asseca-les amb paper de cuina o amb un drap net.

Prem per veure més contingut per a tu