Segueix-nos a les xarxes socials:

Amb aquest truc de neteja, els teus mobles de la cuina recuperaran la brillantor

Fes servir un raspall amb vinagre per als mobles amb detalls metàl·lics

Amb aquest truc de neteja, els teus mobles de la cuina recuperaran la brillantorfreepik

La cuina és un lloc que ha de romandre net durant tot el dia per evitar que les nostres receptes es contaminin amb bacteris acumulats. Tot i això, també és l'habitació més complexa de netejar per l'elevat nombre de mobles, electrodomèstics i estris que s'acumulen. Per aquesta raó, et donarem uns quants trucs perquè el mobiliari de la teva cuina recuperi la brillantor natural d'abans.

  1. Si tens vidres o finestres, recorda utilitzar paper de cuina: només has d'humitejar el vidre amb un paper i assecar-lo amb un altre.
  2. Per a tots aquells acabats metàl·lics o en fusta, és interessant que utilitzis un raspall impregnat en vinagre i aigua tèbia (meitat i meitat).
  3. Si teniu molt de greix acumulat, l'oli de taronja us serà de gran ajuda. No és fàcil de comprar, però un cop l'adquireixes, no necessitaràs cap desgreixant.
  4. El bicarbonat t'ajudarà a netejar qualsevol zona de la casa, però si el barreges amb aigua tèbia i utilitzes un raspall suau, t'ajudarà a deixar la teva cuina com si fos nova. Sobretot si hi afegeixes un raig de vinagre blanc.

En definitiva, cuida la teva cuina i no deixis que s'embruti gaire. En cas contrari, serà molt difícil recuperar l'estat original. Sobretot pel que fa als greixos acumulats i restes de menjar.

Prem per veure més contingut per a tu