El director català Marc Recha uneix la naturalesa canviant amb el trànsit d'un adolescent cap a la maduresa a 'Petit Indi'. Una cinta protagonitzada pel jove Marc Soto, al costat de Sergi López, Eulàlia Ramón i Eduardo Noriega.

La pel·lícula s'acosta al personatge d'Arnau, un jove de 17 anys que té la mare a la presó i que, a càrrec dels seus dos germans grans, troba el seu reducte d'intimitat en els seus ocells i en les alegries que rep als concursos als quals es presenta.

La pel·lícula, que s'ha presentat a Madrid aquest cap de setmana dins de la Secció Oficial de la 54a edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci), parteix de la troballa d'una guineu a l'entorn urbà però natural en què resideix.

La dedicació que li presta, les relacions a penes mínimes que manté amb els seus germans, amb els quals l'uneixen més gestos que paraules i la relació amb el seu oncle, qui l'introdueix en el món de les carreres de gossos, marquen l'esdevenir d'Arnau, qui manté l'esperança de poder obtenir els serveis d'un advocat que pugui solucionar la situació legal de la seva mare.

La història, segons reconeix el director, parteix d'un barri de Barcelona que manté intacte el seu caràcter natural a causa de, en part, l'aïllament que té respecte a la resta de l'urbs. Aquest espai "en transformació" és l'escenari en el qual Arnau viu una "carrera meteòrica" cap al "mastegot final", cosa que li permet sortir del món infantil per topar-se de cara amb la realitat.