- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
La recepta
Canelons verds, un plat deliciós per cuidar la línia
Per a elaborar uns canelons verds, hem de seguir el següent procés
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
6 racions
INGREDIENTS
- 1 Kg d'espinacs
- 100 g de xampinyons frescos
- 50 g de pinyons
- 50 g de panses de Corint
- 125 g de pernil dolç
- 50 g de formatge rallat
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 2 tasses de salsa beixamel
- 1 gra d'all
- Oli
- Sal
Elaboració
- Es couen els canelons i després es passen per aigua freda, posant-los a escórrer sobre un drap.
- Els espinacs es netegen, es couen durant cinc minuts en aigua amb sal i, transcorregut aquest temps, s’escorren i es trossegen. A part, en una paella amb la mantega i una mica d’oli, es fregeix la ceba i l’all picats, el pernil tallat a quadradets, les panses, els pinyons i els xampinyons –ben rentats i tallats a làmines fines–.
- S’assaona amb sal i es deixa ofegar tot junt durant uns cinc minuts.
- Amb aquest preparat s’omplen els canelons, col·locant-los després en una plata refractària, on es cobreixen amb la salsa beixamel i s’empolvoren amb el formatge ratllat.
- A continuació, s’introdueixen al forn a gratinar uns minuts i se serveixen quan hagin reposat.