- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
Espaguetis amb oli i all
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 400 grams espaguetis.
- Sal,
- Aigua.
- 4 cullerades oli oliva (o fins el foble).
- 3 o 4 grans all.
- Julivert abundant.
Elaboració
- Poseu una olla al foc amb aigua, una cullerada d’oli (opcionalment) i una de sal; quan comenci a bullir, tireu-hi la pasta.
- Teniu els espaguetis acabats de bullir, grenyals (al dente) amb una mica del seu suc, durant cinc minuts, mentre feu la guarnició. Poseu una paella amb l’oli al foc i feu-hi rossejar els alls, pelats i tallats a làmines, fins que siguin foscos, però no cremats. Afegiu-hi el julivert picat.
- Tot seguit tireu el contingut de la paella, ben roent, damunt de la pasta, escorreguda. Serviu- ho tot seguit.