Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres acollirà una festa solidària per apadrinar bicicletes

La Rambla serà l'escenari d'una quinzena d'activitats per un projecte d'una ONG

La Rambla de Figueres acollirà diumenge des de les deu del matí i fins a les tres de la tarda una gran festa solidària amb una quinzena d'activitats. L'anomenada "Biciatló Sense Fronteres" havia d'acollir diversos circuits en bicicleta per la ciutat i comarca amb l'objectiu de recollir fons però, finalment, s'ha optat per organitzar múltiples actes i col·laborar amb la Marató BTT Salines Bassegoda que es farà el mateix dia a Navata. L'objectiu és aconseguir fons per apadrinar bicicletes que la ONG Bicicletes Sense Fronteres - creada a Masarac al 2012- lliura a persones en risc d'exclusió social de països del tercer món però també a gent sense recursos d'aquí.

Una exhibició del campió del món de bike trial, Àngel Batlle, un circuit de bicicletes sense pedals, una escola d'educació vial, circuits d'habilitats i animació infantil seran algunes de les activitats en les que es podrà participar al llarg del matí.

Per ajudar a la tasca de l'entitat, es podrà prendre part en els diversos tallers o cursos adquirint una polsera a un preu de cinc euros. També es podran donar bicicletes en desús perquè l'organització les reparti entrant en un sorteig d'una equipació tècnica per anar en bici. A banda d'això, es podran donar 15 euros pels que es rebrà un paquet de regals i, per cada inscripció a la cursa de Salines Bassegoda s'aportarà un euro al projecte.

Reparar les velles

L'entitat ha entregat en el que portem d'any unes 600 bicicletes que han arribat a llocs com la Índia, Marroc o Hondures però també a ciutats com Girona, Barcelona o Pamplona. Bicicletes sense Fronteres repara i pinta aquests aparellls en desús per a donar-los a persones en risc d'exclusió social.

Prem per veure més contingut per a tu