Segueix-nos a les xarxes socials:

El grup Terraza presenta a la Fira de la Rosa un tractament amb la flor

El grup Terraza presentarà a la Fira de la Rosa un nou tractament basat en aquesta flor. S'adreça a les dones i s'ofereix a l'spa de l'hotel. La Fira de la Rosa se celebra a partir d'avui i fins diumenge amb múltiples activitats.

La rosa serà la protagonista de les composicions artístiques, degustacions gastronòmiques, concursos i tallers de cuina. Per sumar-se a la fira, el Grup Terraza presentarà el tractament, anomenat Sublime roses, que propociona hidratació, regeneració, nutrició i relaxació. Segons han explicat, inclou un tractament facial a base de rosa mosqueta i massatge facial a base de pdres de quars rosa, amb peeling i massatge del tors amb olis aromàtics. La rosa mosqueta és molt útil per estimular el rejoveniment de la pell i millora diferents patologies. La responsable de l'spa, la terapeuta Mari Hakansson, destaca que aquest tractament és un "ritual", que s'afegeix als cinc que ja s'oferien des de l'spa, i que comportarà un gran relax i molts beneficis per a les usuàries.

El grup Terraza té diferents spas. Un d'ells se situa a l'Hotel Terraza. Està situat a la cinquena planta amb vistes a la badia de Roses. Hi ha una cabina doble per a massatges en parella.

La Fira de la Rosa dóna avui el tret de sortida. L'espai de la rambla de la Riera Ginjolers i la plaça Catalunya estaran ocupats per una fira mercat d'artesania, demostracions d'oficis i tallers infantils. A més, hi haurà composicions artístiques i florals al nucli antic. La Fira s'inaugurarà oficialment a les sis de la tarda a càrrec de l'alcaldessa en funcions, Montserrat Mindan, i s'entregarna els premis del III Concurs de Roses. Entre altres actes, també hi haurà actuacions musicals. Fins diumenge al vespre es preveu un ampli programa d'activitats.

Prem per veure més contingut per a tu