Segueix-nos a les xarxes socials:

Localitzen el conductor que va fugir després d'atropellar un veí de Figueres

El conductor del vehicle, veí de Castelló d'Empúries, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i haurà de declarar

Els Mossos d'Esquadra han localitzat l'individu que la tarda del passat dia 5 es va donar a la fuga després d'atropellar un veí de Figueres en un pas de vianants, qui va haver de ser ingressat en un centre sanitari.

Els fets van tenir lloc sobre les 20:00 hores al pas de vianants de l'avinguda Vilallonga amb el carrer Arquitecte Ricard Giralt de la capital de l'Alt Empordà, quan un vehicle va atropellar un vianant i el seu conductor es va donar a la fuga.

Quan va arribar la Guàrdia Urbana, la persona ferida estava inconscient i, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder aconseguir les dades del vehicle i donar una alerta policial per la xarxa RESCAT.

Minuts després, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va localitzar i va parar el cotxe a Vila-sacra i va constatar que presentava danys compatibles amb un atropellament.

El conductor del vehicle, veí de Castelló d'Empúries, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i haurà de declarar en els pròxims dies davant el jutjat de guàrdia de Figueres.

La víctima, que va patir diverses lesions, ja ha estat donada d'alta de l'Hospital de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu