Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos busquen un home que va fugir d'una persecució d'Orriols a Peralada

Va abandonar el vehicle després de recórrer 22 quilòmetres per diverses carreteres

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que va fugir ahir després d'una persecució policial que va començar a la N-II a l'alçada d'Orriols, a Bàscara. Els agents van trobar el vehicle abandonat en un camí de sorra de Peralada després de seguir-lo durant uns 10 quilòmetres. Tot apunta que hauria marxat a peu del lloc on va deixar el cotxe. Els agents de la comissaria de Figueres van traslladar el vehicle cap a la seu policial per examinar-lo. La forta olor que desprenia feia pensar que podria estar carregat de marihuana, però finalment no van trobar droga.

Els fets es van produir cap a quarts de nou del matí. Els Mossos d'Esquadra van veure que un vehicle feia un avançament mal fet a un camió i que circulava a molta velocitat. Malgrat els intents per fer-lo aturar, el vehicle no va fer cas de les indicacions de la policia.

Diverses patrulles dels Mossos es van activar i van veure com el conductor temerari, que anava a gran velocitat, entrava a l'autopista per l'entrada 5, a l'Escala-Empúries. El conductor va continuar fins a la sortida 3, a Llers, on se'l va perdre de vista. Se'l va tornar a veure circulant per la N-260 en direcció cap a Llançà, on el van seguir diversos vehicles policials. Va ser vist de nou a Vilabertran, on de nou se'l va perdre la pista. Els Mossos van localitzar el vehicle abandonat en un camí secundari de Peralada. Un cop allà, els agents van començar a buscar el conductor, que hauria fugit a peu del lloc dels fets.

El vehicle localitzat a Peralada té plaques espanyoles. Se'l van emportar cap a la comissaria de Figueres, on va ser examinat, i es va descartar que transportés droga. La Policia Autonòmica continuava ahir al vespre les investigacions per localitzar el conductor.

Prem per veure més contingut per a tu