Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres busca fórmules per construir una piscina climatitzada

L'actual està saturada des de fa anys i es vol aprofitar la construcció del nou pavelló per construir-ne una de nova

Figueres busca fórmules per construir una piscina climatitzadadiari de girona

Figueres està buscant fórmules i finançament per tal de poder construir una piscina coberta que permeti acabar amb la saturació que pateix des de fa anys l'actual. Han mantingut un primer contacte amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), que han ofert assessorament tècnic i financer per fer estudis. S'espera construir la piscina aprofitant que es construeix el nou pavelló poliesportiu.

Figueres està cobrint una pista esportiva de l'escola Cusí per solventar la manca d'equipaments mentre no es disposa del nou pavelló. És una solució provisional a un problema que fa a anys que s'arrossega per als equipaments esportius. També s'han posat en marxa per construir-ne un de nou que hauria d'està enllestit el 2018. Al costat s'hi espera construir la piscina coberta però ara per ara no està clar com es portarà a terme. En els darrers anys diferents projectes havien de resoldre el tema de la piscina. Un projecte compartit amb Vilafant Poliesports -que havia de ser un complex per a les dues ciutats amb piscina- o un equipament a la plaça Braus són dues de les moltes propostes de les que s'ha parlat que no han prosperat.

L'actual govern (CiU-PSC) busca noves maneres que sigui una realitat i el tinent d'alcalde, Pere Casellas, i el regidor d'Esports, César Barrenechea, es van reunir aquesta setmana amb el Secretari General de la UFEC, Josep Maria Lluch, amb l'objectiu de trobar "fórmules que permetin la construcció d'una nova piscina a l'entorn del nou pavelló poliesportiu" que es començarà a construir l'any vinent a la zona de l'Olivar Gran.

La UFEC, que gestiona equipaments esportius en diferents municipis de Catalunya, va oferir l'assessorament, segons ha informat l'Ajuntament, per fer els "estudis i mantenir les reunions de treball necessàries per fer possible l'objectiu".

Prem per veure més contingut per a tu