Segueix-nos a les xarxes socials:

Degustacions, música i tallers infantils a l'"Street Food Summer" dissabte a Llançà

La tercera edició se celebrarà demà a La Gola, al Port

Llançà celebrarà demà la tercera edició de l'"Street Food Summer" que comptarà amb degustacions gastronòmiques, música i tallers infantils. Se celebrarà a partir de les set de la tarda a La Gola, al Port.

L'activitat es dividirà en dues parts. La primera, a partir de les set de la tarda, quan s'oferiran les tapes i les degustacions de vi i cervesa acompanyats de la música Equinox Jazz Projecte i de Revisiting The Beatles (cançons dels Beatles vistos des de diferents estils) i tallers infantils a càrrec de Regals mar i Embolic de Somnis.

La segona part serà a partir de les onze de la nit. Els bars oferiran copes per acompanyar la sessió musical de "Ràdio Cassette Night" amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ´s Josep Serra i Carles Pujol.

Els preus per copa de vi serà de 2€ i per tapa de 3,5€, els refrescos i la cervesa serà de 2€ i les copes de 5€. T

Aquesta activitat és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col?laboració de l´Àrea de Turisme de l´Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local tot just a l´inici de la temporada alta turística.

Prem per veure més contingut per a tu