L'Escala ensenya a cuinar una quinzena de plats a la Mostra de Cuina de Nadal
L'Escala acull fins avui una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal durant la qual s'ensenya com elaborar una quinzena de plats de cara a aquestes festes. A la cuina-menjador de l'escola Empúries, cuiners professionals i aficionats mostren quines són les seves propostes per cuinar aquestes festes. S'elaboren des de pinya colada nadalenca a vieires amb crumble, verdures d'hivern i emulsió de cítrics.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a L'Alt Empordà
-
La Badia de Roses amaga el prat de gram més extens del món
-
Detenen l'individu de Figueres que va agredir dos treballadors d'una protectora i dos gossos
-
El nou ajuntament de Fortià pren forma a la Casa Reina Sibil·la
-
Carles Pujol obre les Fires amb un pregó que reivindica el decàleg del bon figuerenc
Comentaris
Veure comentaris