Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses rep un nou creuer de luxe

El vaixell ha fondejat amb més de mig miler de passatgers d'Estats Units que han visitat la comarca

Roses rep un nou creuer de luxeAjuntament de Roses

Roses ha rebut avui per primer cop la visita del creuer de luxe Sirena de la companyia Oceania Cruises. Amb 541 passatgers, majoritàriament d’Estats Units, i 298 tripulants, han fondejat a la badia durant tot el dia.

El vaixell ha arribat provinent del port de Barcelona i ha marxat a les set de la tarda rumb al port de Sète. Durant els dia, els passatgers han visitat diferents punts d’interès de la comarca.

Des de l’inici de la temporada, el 6 de maig, fins a la darrera escala prevista el 24 de novembre, Roses està previst que rebi 9500 passatgers i 13 escales. Les xifres multipliquen per quatre el nombre de passatgers i per tres la quantitat d’escales de l’any passat.

El 60% de línies de creuer que visitaran el port de Roses aquesta temporada seran de luxe, a més destaca l’estrena de les companyies nord-americanes Oceania i Crystal i l’afluència més gran de creuers durant els mesos d’octubre, setembre i juliol.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, han visitat el vaixell i han fet lliurament al seu capità de la tradicional metopa amb què es commemora la primera arribada al port rosinc.

Prem per veure més contingut per a tu