Segueix-nos a les xarxes socials:

Millo descarta entrar en la cursa pel lideratge del PPC en un acte a Figueres

E president provincial del PPC, Enric Millo, dona suport al candidat a la presidència del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, i descarta així entrar en la cursa per liderar la formació. Millo i Fernández van participar aquest dijous en un acte amb militants del partit a Figueres, el primer que fa Fernández com a candidat a les comarques gironines.

Durant la seva intervenció, Millo va agrair a Fernández «el pas endavant» que ha fet presentant la seva candidatura i va destacar la seva «gran vàlua política i personal». Tot i que Millo no s'havia postulat oficialment per liderar la formació, el fet que ostentés el càrrec de delegat del govern i esdevingués un dels homes forts dins de l'anterior govern del PP apuntaven a la possibilitat que hi optés.

Durant l'acte, tant Fernández com Millo van agrair la feina feta pel grup municipal del PP a l'Ajuntament de Figueres. La regidora Maria Àngels Olmedo va ser l'encarregada d'obrir l'acte. «Estic segur que les properes eleccions municipals ens aniran bé» va pronosticar Fernández.

Prem per veure més contingut per a tu