Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses tindrà una nova pista de bàsquet, una de patinatge i deu de petanca

L'Ajuntament ha començat les obres dels nous equipaments amb una superfície de quatre mil metre quadrats

Roses tindrà una nova pista de bàsquet, una de patinatge i deu de petancaAjuntament de Roses

L'Ajuntament de Roses està ampliant la zona esportiva amb un projecte que comportarà disposar d'una pista de bàsquet, una de patinatge i deu pistes de petanca.

El conjunt de l'actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva de Roses. Es preveu que les obres, que s'acaben d'iniciar amb el tancament perimetral del solar, finalitzin el mes de juliol. El pressupost és de 162.000 euros i el termini d'execució de sis mesos.

La nova pista de bàsquet projectada tindrà una superfície de 16,5 x 27,5 metres, pavimentada amb formigó. La creació d'aquesta pista permetrà que l'existent fins ara, més propera als habitatges, sigui reconvertida en una pista de patinatge, evitant-se així les possibles molèsties que l'impacte de les pilotes a les cistelles podien produir als veïns.

Les pistes de petanca tindran les característiques necessàries perquè es puguin portar a terme proves federades. Tindran unes dimensions de 4 x 15 metres, disposaran d'un paviment de sauló sobre làmines de geotèxtil antiarrels i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja.

Amb aquesta actuació s'ampliarà el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-La Vinyassa, que fins ara constava de pista multi esportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol-sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l'skate en patinet i bicicleta.

El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant, ha informat l'Ajuntament. La superfície total que comprèn aquest projecte és de 3.988 metres quadrats.

Prem per veure més contingut per a tu