Segueix-nos a les xarxes socials:

Música contra el consum d'alcohol i drogues en el Carnaval de Roses

Vint joves participen en el videoclip de la campanya «Per Carnaval no tot s'hi val» per un consum responsable

L'Ajuntament de Roses ha presentat aquest matí el material i programació de la campanya «Per Carnaval no tot s'hi val» d'enguany, una projecte nascut l'any 2012 per informar i conscienciar els joves i la població en general entorn als perills que comporta el consum d'alcohol i drogues.

En aquesta ocasió, una vintena de joves han participat activament en la composició i interpretació de la cançó «No tot s'hi val». La lletra i música de la cançó són fruit del treball fet per vuit joves d'entre 13 i 18 anys que van participar en el càsting convocat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, mentre que la producció musical ha anat a càrrec de la productora Paràlisi del Somni.

Els joves en protagonistes

Un dels components clau de la campanya és convertir els joves de Roses en els protagonistes i emissors del missatge de la mateixa. En aquesta ocasió aquest protagonisme ha recaigut en la gravació d'una cançó i un videoclip, que tornen a fer palès l'esperit creatiu i desenfadat de la campanya.

Lluny de missatges alliçonadors o basats en prohibicions, el que transmet «Per Carnaval no tot s'hi val» des dels seus inicis és el fet que la llibertat d'escollir i la decisió final sobre el consum de drogues i alcohol, recau sempre en els joves, s'explica des de l'Ajuntament de Roses.

En conseqüència, l'Àrea de Joventut dona, amb cada nova edició, veu als adolescents i joves del municipi, permetent que siguin ells, a partir de les seves pròpies experiències i amb el seu llenguatge i codis, els que reflexionin i expressin les seves opinions i punts de vista. El videoclip es va fer públic aquest dijous.

Prem per veure més contingut per a tu