Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 30 empreses oferiran uns 50 llocs de treball a la Fira d'Ocupació Alt Empordà

La fira se celebrarà el 28 i 29 de març adreçada a persones d'entre 16 i 29 anys o majors de 45

Més de 30 empreses oferiran uns 50 llocs de treball a la Fira d'Ocupació Alt EmpordàDiari de Girona

Més de trenta empreses oferiran una cinquantena de llocs de treball en la tercera edició de la Fira d'ocupació Alt Empordà. En aquesta edició podran participar-hi les persones majors de 45 anys i les que tenen entre 16 i 29 anys.La Fira se celebrarà els dies 28 i 29 de març a l'Auditori Caputxins de Figueres.

La Fira d'ocupació Alt Empordà. TreballemGi, com en les edicions anteriors, serà un espai d'intermediació d'ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats. A més de les ofertes laborals, s'oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca.

Enguany ja han confirmat l'assistència més de 30 empreses i s'oferiran més de 50 ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi poden inscriure's prèviament a la Fira a través dels portals d'internet.

La fira està organtizada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d'Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i el Servei d'Ocupació de Catalunya amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo.

Aquesta edició és una versió ampliada de la Jornada d'Ocupació per a majors de 45 anys que s'havia organitzat durant els anys 2017 i 2018. Enguany, l'activitat s'amplia amb els col·lectius de joves de 16 a 29 anys (dijous 28 de març, de 9.00 a 14.00 h) i per al col·lectiu de majors de 45 anys (divendres 29 de març, de 8.30 a 14.00 h) amb l'objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

Prem per veure més contingut per a tu