Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres treu 40.000 euros de l'Acústica per ajudes a gimnasos i centres de dansa

L'Ajuntament aprova les bases de la subvenció per pal·liar les pèrdues del sector ?El festival es queda amb 240.000 euros als pressupostos

Figueres treu 40.000 euros de l'Acústica per ajudes a gimnasos i centres de dansaACN

L'Ajuntament de Figueres ha retirat 40.000 euros de la subvenció del Festival Acústica per destinar-los a una nova línia d'ajuts per a gimnasos, centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars. Els pressupostos de Figueres d'enguany preveien una partida de 280.000 euros en benefici de Promo Arts per a la celebració de l'Acústica i l'Acustiqueta. Amb la modificació, la subvenció ara ha passat a 240.000 euros.

El canvi es va aprovar dilluns en sessió plenària a través d'una modificació de crèdit que va donar de baixa els 40.000 euros del certamen musicial per donar-los d'alta en una nova partida per ajudar els centres esportius de Figueres. Aquesta subvenció forma part del Pla de Reactivació Econòmica, adreçat a empreses, professionals i autònoms de la ciutat afectats per la crisi de la covid-19.

L'alcaldessa, Agnès Lladó, defensava la urgència d'aquestes ajudes per pal·liar la disminució d'ingressos que han patit durant la pandèmia.

Poden ser beneficiaris de la subvenció les persones físiques o jurídiques que tinguin l'activitat a Figueres. Seran subvencionables les despeses de funcionament dels gimnasos i centres relacionades amb el lloguer del local, subministraments, compra de material fungible, especialment guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic o qualsevol altra despesa de funcionament necessari.

Les despeses seran subvencionables, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitud en el cas dels gimnasos i de 1.000 euros en el cas de centres i estudis dansa, ioga, pilates, arts marcials i similars.

Prem per veure més contingut per a tu