Segueix-nos a les xarxes socials:

Foc en una empresa de Vilamalla que fabrica bàscules

Es mobilitzen 11 dotacions dels Bombers i l’incendi afecta el sector dedicat a la pintura

Foc en una empresa de Vilamalla que fabrica bàscules

Un incendi en una empresa de Vilamalla va obligar dilluns a la nit a mobilitzar fins a 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Malgrat l’ensurt, no es van haver de lamentar ferits en el succés. La companyia afectada per l’incendi s’encarrega de fabricar bàscules de gran tonatge i peses i està situada al carrer Molló del conegut polígon industrial empordanès.

L’avís de l’incendi es va donar quan faltaven vuit minuts per a les deu de la nit de dilluns i, en arribar-hi, els Bombers, que van mobilitzar 11 dotacions, es van trobar que el foc afectava només el sector dedicat a la pintura d’aquesta empresa. Un espai que ocupa uns 200 metres quadrats.

Els efectius van comprovar que la flama sortosament no era gaire intensa i, per tant, el foc no representava a priori perill per a la resta de l’empresa.

Gràcies al treball dels efectius d’extinció d’incendis, pels volts de dos quarts d’onze ja van poder donar per controlat el foc d’indústria. Un tipus d’incendis que sovint necessiten de l’activació de moltes dotacions per així poder atacar ràpidament el foc i evitar que s’escampin. En el cas de Vilamalla es va poder apagar amb rapidesa.

Estructura no afectada

Un cop extingit el foc, els Bombers van revisar la instal·lació industrial de Vilamalla i van certificar que, malgrat el foc, l’estructura de formigó d’aquesta àrea de l’empresa dedica a la pintura no havia quedat afectada.

Arran del succés també es van activar efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Prem per veure més contingut per a tu