El xef Joan Roca centra l'acte de la Fundació Jordi Comas
El cuiner va participar en l'acte celebrat aquest divendres l S'Agaró Hotel
El xef Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, va protagonitzar ahir la segona Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala, que es va celebrar al S'Agaró Hotel.
Amb més de 150 assistents, la ponència del millor cuiner del món es va centrar en els valors intangibles que han contribuït a l'èxit d'El Celler de Can Roca, fent èmfasi a tot l'equip de treball que no només està format per professionals del món de l'hostaleria, sinó que fins i tot inclou perfils d'altres branques com la botànica, enginyeria o psicologia, entre d'altres.
«Actualment estem treballant a poder explicar els nostres paisatges, ja que tenim una flora increïble al voltant de Girona. Volem que qui ve de lluny i passa per Girona sàpiga on està i pugui veure en el plat aquelles flors i plantes que reconeixerà en el paisatge», va dir el xef gironí.
Temes
Més a El Baix Empordà
-
La Bisbal escalfa motors per a la Fira Mercat al Carrer de l’1 de maig
-
La Fira Mercat al Carrer de la Bisbal comptarà l'1 de maig amb un centenar de parades
-
Condemnat a més de 7 anys de presó l'home que va cremar el pis amb els pares dins, a Calonge
-
Can Mario exposa escultura contemporània amb segell català en la mostra dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024