Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor una veïna de Begur de 23 anys en un xoc entre dos turismes a Regencós

La conductora de l'altre cotxe implicat en l'accident va resultar ferida de poca gravetat i va ser trasllada a l'hospital de Palamós

Nou accident de trànsit mortal a les comarques gironines. Una veïna de Begur de 23 anys va perdre la vida ahir al matí després de xocar amb el seu cotxe contra un altre turisme a la carretera GI-653 al seu pas per Regencós. L'accident es va produir quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí a l'altura del quilòmetre 3 d'aquesta via que connecta la localitat de Begur amb la de Regencós.

Les causes del sinistre viari estan essent investigades. L'accident va consistir en una col·lisió frontal-lateral entre dos turismes. Com a conseqüència de la topada, la conductora d'un dels vehicles, Arantxa Brea Cuadrado, de 23 anys i veïna de Begur, va morir. La víctima mortal anava en direcció cap a Begur quan es va produir el sinistre viari mortal. La finada conduïa un Volkswagen Polo.

La conductora de l'altre cotxe -un Mitsubishi Space- va resultar ferida de poca gravetat i va ser traslladada a l'hospital de Palamós. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers, la Policia Local de Begur, l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

La víctima mortal, Arantxa Brea, era coneguda al municipi perquè el seu pare treballa a l'empresa Coptalia, que fa la recollida d'escombraries i neteja de platges per l'Ajuntament de Begur.

Amb aquest accident mortal de trànsit ja són deu persones les que han perdut la vida a la província de Girona fruit d'un sinistre viari. Aquesta setmana ja són dues les persones que han mort com a conseqüència d'un accident de trànsit. L'últim havia estat dilluns quan un veí de Calonge de 18 anys va morir en un xoc contra un camió mentre anava en moto.

Prem per veure més contingut per a tu