Segueix-nos a les xarxes socials:

Recullen 2,3 tones de deixalles a la desembocadura del Ridaura a Santa Cristina

Recullen 2,3 tones de deixalles a la desembocadura del Ridaura a Santa CristinaGrup Natura Sterna

Una cinquantena de voluntaris recullen 2,3 tones de deixalles al voltant de la desembocadura del Ridaura de Santa Cristina d'Aro. La campanya de neteja es va fer diumenge i es van retirar 850 quilograms de plàstic, 600 quilograms de rebuig, 260 quilograms de vidre i 600 quilograms de material voluminós. La zona on es va actuar és desembocadura del Ridaura, el Puig Pinell i els boscos adjacents.

Aquesta és la segona campanya dels organitzadors després de la que es va iniciar al novembre a Pedralta a Sant Feliu de Guíxols. La iniciativa consisteix en l'organització d'una macro-neteja popular trimestral a les diferents localitats de la Vall d'Aro. És un format sense que aplega empreses eco-friendly, diverses entitats de caràcter social i ecologista i l'Administració Pública. D'aquesta manera es pretén promoure la creació teixit social, sinergies entre les diferents parts i una repercussió transcendent al territori.

L'organització va ser a càrrec del Grup Natura Sterna, juntament amb el C. E. Montclar i els Sloppy Tunas i va comptar amb la col·laboració d'entitats com Protecció Civil, l'ADF-Gavarres Marítima, la Manduca Cooperativa i les diferents administracions locals respectivament. Segons l'organització, el volum de deixalles constaten la falta de cultura social del reciclatge, tant per les persones com per l'Administració Pública, i evidencien la problemàtica de la contaminació.

Prem per veure més contingut per a tu