Segueix-nos a les xarxes socials:

Miquel Curanta inaugurarà la Festa Major de Pals

El director general de l'Institut Català de les Empreses Culturals serà l'encarregat de fer el pregó des del balcó de l'ajuntament Les sardanes de la cobla La Principal de l'Escala encetaran els actes

Miquel Curanta inaugurarà la Festa Major de PalsAnioL Resclosa

Una vintena d'activitats es donaran cita aquest cap de setmana a Pals. El municipi està a punt per celebrar quatre dies de festa major. El programa arrencarà demà amb l'audició de sardanes amb la cobla La Principal de l'Escala i divendres amb el pregó a càrrec de Miquel Curanta, director general de l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, que inaugurarà la festa des del balcó de l'ajuntament, a partir de les vuit del vespre.

Serà el dissabte quan tindran lloc la major part d'activitats de la festa major. La jornada començarà amb una festa de l'escuma a l'aparcament de la policia local. A la tarda, es podrà continuar gaudint de la festa amb l'espectacle de teatre de Quim Masferrer Bona Gent. Diumenge continuarà amb el tobogan aquàtic i el concert de festa major a càrrec de l'orquestra Nueva Etapa. L'autèntica disbauxa arribarà la nit del dissabte amb la Nit del Bruel, on actuaran COI Els Montgrons i Dj Torrebruno.

Prem per veure més contingut per a tu