Segueix-nos a les xarxes socials:

Alerten la Policia de Platja d'Aro per un home que causa inseguretat davant la biblioteca i l'arresten per un requeriment policial

L'home també ha acabat denunciat per tinença d'estupefaents perquè duia marihuana

Alerten la Policia de Platja d'Aro per un home que causa inseguretat davant la biblioteca i l'arresten per un requeriment policialPolicia Local de Castell-Platja d'Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut un home que ahir a la tarda causava molèsties i inseguretat a l'exterior de la biblioteca.

L'arrest però es va produir arran que aquest individu, que no compta amb antecedents policials i és de nacionalitat marroquina, perquè tenia un requeriment policial de detenció pendent.

I és que quan la patrulla de la Policia de Platja d'Aro es va personar a la zona de l'equipament cultural després de rebre l'avís. Es va dirigir a l'home i en identificar-lo, els va saltar l'alerta d'aquesta ordre policial de detenció.

Marihuana

A banda, en escorcollar-lo, li van localitzar marihuana. Per aquest motiu, el van denunciar administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

El detingut posteriorment va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Prem per veure més contingut per a tu