28 de desembre de 2015
28.12.2015

Mor després de fer esclatar una màquina de condons a Alemanya

Els seus dos còmplices el van portar a un hospital on van dir que el seu company s'havia ferit en caure per una escala

28.12.2015 | 19:28

Un home de 29 anys va morir a la ciutat alemanya de Schöppingen (centre del país) a conseqüència de les ferides sofertes després de fer esclatar un dispensador de preservatius, presumptament per robar la caixa amb la seva recaptació, informa avui la policia.

L'explosió va tenir lloc el passat divendres, dia de Nadal, després que tres homes col·loquessin material explosiu al costat de la màquina automàtica dispensadora d'aquests articles per fer-ho esclatar a distància, segons un comunicat de la policia.

Dos d'ells es van protegir dins d'un automòbil abans de la detonació, mentre que el tercer no ho va aconseguir per tancar rere seu la porta del vehicle i va rebre l'impacte d'un fragment metàl·lic de la màquina al cap.

Els seus dos còmplices van traslladar immediatament a un hospital, on van explicar que el seu company s'havia ferit en caure per una escala.

Poc després l'home va morir a conseqüència de les ferides sofertes, mentre que la policia va informar que va trobar el dispensador de condons destrossat, però amb la caixa de la recaptació intacta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit