Segueix-nos a les xarxes socials:

Una cafeteria d'Itàlia s'està tornant viral per cobrar a un client 2,20 dòlars per tallar un sandvitx per la meitat

La denunciant s'ha mantingut a l'anonimat però el seu perfil de TripAdvisor diu que és una dona de Milà d'entre 50 i 64 anys

Una cafeteria d'Itàlia s'està tornant viral per cobrar a un client 2,20 dòlars per tallar un sandvitx per la meitat

La propietària d'una cafeteria a Itàlia ha defensat la seva decisió de cobrar a un client 2 euros, uns 2,20 dòlars, per tallar el seu entrepà per la meitat.

El Bar Pace, un celler i una cafeteria prop del llac de Como, va ser notícia local la setmana passada després que un client escrivís a TripAdvisor que els cobraven 2 euros per tallar el seu entrepà, segons publica la revista digital Insider.

"Increïble, però cert", va escriure el client afectat al juny. El rebut mostrava que van gastar 15,70 euros i els havien cobrat un servei anomenat "diviso a metà". El client no va revelar la seva identitat, però el seu perfil de TripAdvisor diu que és una dona de Milà d'entre 50 i 64 anys.

El comentari es va fer viral a principis d'agost, i des de llavors, Bar Pace ha estat bombardejat amb ressenyes a Facebook, Google i TripAdvisor per persones ofeses pel fet.

Des de llavors, TripAdvisor ha suspès noves ressenyes sobre la cafeteria, citant les preocupacions sobre les valoracions de persones que mai no havien visitat.

Prem per veure més contingut per a tu