Una cafeteria d'Itàlia s'està tornant viral per cobrar a un client 2,20 dòlars per tallar un sandvitx per la meitat

La denunciant s'ha mantingut a l'anonimat però el seu perfil de TripAdvisor diu que és una dona de Milà d'entre 50 i 64 anys

Redacció

La propietària d'una cafeteria a Itàlia ha defensat la seva decisió de cobrar a un client 2 euros, uns 2,20 dòlars, per tallar el seu entrepà per la meitat.

El Bar Pace, un celler i una cafeteria prop del llac de Como, va ser notícia local la setmana passada després que un client escrivís a TripAdvisor que els cobraven 2 euros per tallar el seu entrepà, segons publica la revista digital Insider.

"Increïble, però cert", va escriure el client afectat al juny. El rebut mostrava que van gastar 15,70 euros i els havien cobrat un servei anomenat "diviso a metà". El client no va revelar la seva identitat, però el seu perfil de TripAdvisor diu que és una dona de Milà d'entre 50 i 64 anys.

El comentari es va fer viral a principis d'agost, i des de llavors, Bar Pace ha estat bombardejat amb ressenyes a Facebook, Google i TripAdvisor per persones ofeses pel fet.

Des de llavors, TripAdvisor ha suspès noves ressenyes sobre la cafeteria, citant les preocupacions sobre les valoracions de persones que mai no havien visitat.