Segueix-nos a les xarxes socials:

L'entrevista a Artur Mas supera la de José Montilla en nombre d'espectadors

El líder de CiU obté 54.000 televidents més de mitjana que el president de la Generalitat

L'entrevista al líder de l'oposició i president de CiU, Artur Mas, que va emetre TV3 dilluns a la nit va superar en espectadors la del president de la Generalitat, José Montilla, i va ser el segon programa més vist a Catalunya, amb una mitjana de 695.000 espectadors i el 19,6% de quota de pantalla, segons va informar la televisió autonòmica en un comunicat.

Zapatero, el més vist

L'entrevista a Montilla el passat 16 de març va tenir una mitjana de 641.000 espectadors i el 19,5% de quota de pantalla i va ser el quart programa més vist, mentre que la realitzada el 23 de març al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va tenir 732.000 espectadors, el 22,5% de la quota i va ser el tercer programa més vist a Catalunya.

Mas va respondre durant 60 minuts a les preguntes de la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, i va arribar al minut de màxima audiència a les 22.18 hores, aconseguint una mitjana de 783.000 espectadors i el 21,9% de quota de pantalla.

En el pic de màxima audiència es va donar quan Mas explicava que l'objectiu més important del futur Govern deuria centrar-se a superar la crisi i aconseguir la recuperació de l'economia. El programa va tenir el doble d'espectadors que l'anterior entrevista que es va fer al convergent com a líder de l'oposició l'1 d'abril de 2009.

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, va demanat que TV3 entrevisti també a la candidata del PPC a la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho. Montserrat va reclamar així un "tracte igualitari" per a la resta de partits.

Prem per veure més contingut per a tu